Information

Hej!

Här kommer lite ytterligare information och en del upprepningar. Till hösten kommer vi att vara kvar i vårt klassrum. Anna Nilsson kommer att vara ansvarig för fritidshemmet.

Onsdag 14/6

Tag med stor väska eller påse för att kunna ta med böcker och annat hem!

Biblioteket: Ta med böcker du har hemma som behöver lämnas/lånas om. Biblioteket har öppet i sommar, så barnen får gärna låna böcker om ni har möjlighet att lämna tillbaka dem under sommarlovet.

Torsdag 15/6
Kagabäcksdagen. Femmorna ordnar olika aktiviteter i Kagabäcken. Vi får korv med bröd till lunch. Ta med egen dricka och en frukt eller ett litet mellanmål. Kläder efter väder. Vi börjar kl. 8.00 i klassrummet och efter samlingen går vi till Kagabäcken. Vid tolvtiden går vi tillbaka till skolan. Dagen avslutas tillsammans med f-klassen. Vi slutar som vanligt 13.30.

Fredag 16/6
Skolavslutning för f-3 i stora entrén kl. 8.15. Barnen samlas i klassrummet kl. 8.00. efteråt samlas vi utomhus vid trätrappan. Barnen slutar ca. 9.30.
OBS! Glöm inte att lägga in aktuella tider på Tempus! Detta är viktigt så vi vet hur många som ska äta lunch på fritids och då personalens schema planeras.

Tänk på att ta hem extrakläder, skor, stövlar och regnkläder m.m. innan barnet går på sommarledighet även om vi kommer att ha samma klassrum nästa läsår.

Fritids hälsar att det är bra att de barn som ska vara på fritids i sommar har med sig solcréme, badkläder, handduk och extra ombyte.

Tror detta var allt. Tack för ett fint samarbete under läsåret. Jag ser fram emot hösten!

Hälsningar Eva


Prenumerera på nya blogginlägg

2 reaktion på “Information

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *