Skridskodag 28 februari

Skridskodag

Nu är det dags för friluftsdag. Tisdag 28/2 åker förskoleklasserna och åk 1 till ishallen på Håsten. Vi börjar som vanligt kl 8 i klassrummen och bussarna går från skolan kl 8:30. Vi är tillbaka i tid till skoldagens slut.

Eleverna får ha med sig skridskoutrustning den här dagen, men det finns ett antal skridskor och hjälmar till utlåning i ishallen för den som behöver. Observera att hjälm, vantar och överdragskläder är obligatoriskt.

Ni som vill får gärna ta med er hockeyklubba (inga innebandyklubbor). Skolan tar med mjukpuckar för de som vill spela. Barnen får inte använda vanliga hårda puckar.

Ni får gärna skicka med era barn matsäck den här dagen, men skolan ordnar lunch om så önskas. Vi kommer alltså inte att äta på skolan. Vänligen maila idrottslärare Emma (emma.harborn@varberg.se) och meddela om ni vill ha lunch till ert barn den här dagen, senast tisdag 14/2. Ange barnets namn, klass och eventuell specialkost. Om ni väljer att skicka med matsäck tänk då på att läsk, chips, godis, nötter och kiwi inte är tillåtet. Alla barn bör ha med sig en vattenflaska, för dryck tar vi inte med från skolan.

Föräldrar är välkomna att vara med i ishallen. Ni som vill vara med under dagen får ta er till och från ishallen på egen hand.

Vi ser fram emot en rolig dag tillsammans på isen.

Mvh

Personalen i F och 1


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *