Välkomna till ett nytt läsår!

Hoppas ni alla har haft ett härligt lov och att era barn är sugna på att komma tillbaka till skolan för mer lärande av olika slag.

Här kommer lite info:

Skoltiderna för vår klass är ändrade sen i juni. Barnen kommer att gå 8.00-13.30 alla dagar, bussen går hem 14.00 för den som behöver.

I vår klass kommer personalen att ändras lite. Anna är kvar och kommer att vara resurs och ansvara för bilden och för fritids. Diana Dismark som har varit föräldraledig läsåret 16/17, kommer också att vara resurs och ansvara för engelskan.

Idrotten blir på tisdagar i år. Klassen kommer att gå i halvklass tillsammans med halva Ruffen 1:2. Detta innebär att vi får två långa halvklasspass den dagen. Idrotten börjar direkt den 22 augusti men inget ombyte behövs första veckan.

Vi går till biblioteket på fredagar så då ska böckerna vara med.  Alla ska kunna lämna tillbaka böcker och låna, men vi kommer också att använda tiden till lästräning.

Nytt för i år är att vi kommer börja med engelska, annars är det samma ämnen som förra året. Vi fortsätter med veckoläxa i svenska och matte, mer info kommer.

Föräldramöte blir det onsdagen den 13 september kl.18-20.

Information om fritids:

Morgonfritids samordnas för alla från 6.30 i mitten av Hytten och Kojen (Kabyssen). Man går in genom Kojens ingång. 7.50 öppnas ytterdörren till vår hall för de barn som inte har morgonfritids.

Ruffens telefon är 073-305 28 33

Fritids kommer att vara i Ruffens fritidslokaler v.34. På torsdag kommer alla fritidsbarn att träffa Skutans fritidshem för att ha fritidsråd inför höstens aktiviteter.

Måndag, tisdag och torsdag kommer vi att ha gemensamma aktiviteter med Skutan fram till mellanmål 15.30.

Onsdagar kommer 2:orna att ha fritids tillsammans med 1:orna på Ruffen. Då blir det utflykt till skogen udda veckor och jämna veckor fritidsgympa, se schema i hallen, start v.35.

Fredagar stannar vi på Ruffens fritids. Onsdagar och fredagar är mellanmålet kl.14.15.

Efter 16.00 må-tors blir det gemensamt fritids i Kabyssen. På fredagar slår vi samman ca kl.15.

Om ni vill meddela mig något finns jag ofta i klassrummet på eftermiddagarna. Annars är det bäst att ni mailar, mailto:eva.johansson1@varberg.se

Jag har redan träffat en del barn på fritids den här veckan och ser fram emot att träffa alla barn på måndag och börja ett nytt spännande, lärorikt läsår.

Vänliga hälsningar Eva, Anna och Diana

 

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *