Veckobrev v.34

Hej!

Nu har vi gått första veckan i skolan. På matten har vi jobbat med klockan hela veckan. Vi har lärt oss hur man säger alla minuter. Vi har också lärt oss digital tid. Det har varit många nya begrepp. Flera barn har tyckt att det varit svårt och vill gärna ha lite hjälp hemma då och då. Försök få in lite träning av klockan i vardagen.

Vi har skrivit ett brev till vår nya lärare, Diana, och berättat om oss själva. Vi gav breven till henne igår. Vi har suttit i grupper och berättat om våra sommarminnen. Vi berättade också för varandra om tittut-boken som vi har gjort.

På engelskan tittade vi på en film och lärde oss olika meningar, tex What´s your name? Vi lärde oss en sång där vi tränade meningarna.

På onsdagen var det fint väder så vi var ute och gick en tyst promenad. Vi satt tysta på olika platser och skrev om vad vi såg, hörde, kände och luktade, i Språkskrinet. Sen tittade vi på vårt träd och målade av det.

Snart ska vi gå till biblioteket och sen blir det musik. Idag regnade det mycket och en del hade inga regnkläder med sig. Tänk på att barnen alltid har med kläder efter väder i rätt storlek.

Nästa vecka:

Nytt mobilnr till Ruffen 2 är: 073-855 20 75

Tisdag: idrott, ombyte och handduk. Utegympa v.35 och 36 vid bra väder

Onsdag: matteläxa NOMP och läsläxa delas ut. Lämnas in tisdag i v.36

Hälsningar Eva, Anna, Diana och alla barn


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *