Veckobrev v.4

 

Hej!

I matten har vi jobbat vidare med 10-tal och ental. Vi har adderat och subtraherat med hela 10-tal. Idag har vi tränat matte på NOMP. Vi är nästan färdiga med kapitel 7 i matteboken. Nästa vecka blir läxan på NOMP. Vi har spelat mattempel om talens grannar.

På idrotten spelade vi kids volleyboll. Vi spelade i två lag och gick runt planen. När man missat två gånger åkte man ut. Om en kompis fångade bollen fick man komma in i spelet igen.

Vi har lärt oss skiljetecknen !?. i Språkskrinet. Vi har repeterat i ”Den magiska kulan”. Vi har bildat ord som börjar på skr och str.

På NO:n har vi arbetat med vintern. Vi har varit ute och målat av vårt träd. Vi har tittat på film om hur djuren har det på vintern. Vi har skrivit Vintertoppen.

Nästa vecka:

tisdag: läxorna lämnas in

onsdag: ny läxa, nytt är att matteläxan är på NOMP. Glöm inte idrottskläder och       biblioteksböckerna

torsdag: konsert med Mamma Måd på skolan

Händer framöver:

2 februari: Konsert med Mamma Måd och hennes musiker.

Vecka 8: Sportlov

28 februari: F-1 åker till Varbergs Ishall. Mer info kommer.

10 mars: Studiedag. Fritids har stängt.

17 mars: Skolbio. Vi ska se ”Siv sover vilse”.

Information från Eva:

Vi har vid några tillfällen arbetat med matteuppdrag på NOMP i skolan. Från och med nästa vecka kommer vi att ha matteläxan på NOMP. Barnen har fått inloggningsuppgifter med sig hem idag. Vill man så får man gärna jobba med NOMP hemma också, men det är självklart frivilligt. Om någon inte har tillgång till dator, iPad eller liknande, så hör av er så löser vi läxan på något annat sätt. På pappret står det också om Skolplus där man kan träna olika saker.

Eftersom det inte går att lämna några uppgifter på Skola24 när man sjukanmäler, så är det svårt att ge mig information eller önskemål om läxor osv. Det enklaste är att ni mailar mig, eva.johansson1@varberg.se

Trevlig helg!

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *