Veckobrev v.5

Hej!

Den här veckan har vi både jobbat med NOMP i skolan och fått läxa på NOMP. Vi har jobbat i matteboken. Vi har lärt oss mer om 10-tal och ental och hur man skriver tal i utvecklad form.

Vi har varit på konsert med Mamma Måd. Det var roligt och vi fick träffa hennes musiker. De spelade lite teater också. Hon hade instrument som var från Sverige och Afrika. Efteråt skrev vi i Tankeboken om Mamma Måd.

På 100-dagen fick vi äta popcorn och se på film. Vi fick vara i grupper och arbeta med arbetsblad. På fredagen satte vi ihop allt till en bok.

Vi fick bygga vad vi ville av 100 Kaplastavar. Först lade vi Kaplastavarna i 10-grupper. Det behövdes 10 grupper för att det skulle bli 100.

På idrotten spelade vi Kidsvolley. På musiken lyssnade vi på olika låtar som vi valt i höstas. Sen fick vi gissa vem som hade valt just den låten.

Veckans bokstav är Hh. På NO:n fick vi stödord om haren. Sen fick vi skriva en faktatext och använda alla stödorden. Vi skrev två och två på på iPad.

Kom ihåg:

tisdag: lämna läsläxan och uppdraget på NOMP ska vara klart  OBS!! Jag hade glömt att ändra inställningen på antalet repetitioner. Det ska vara 2ggr och inte 5. Jag har varit inne och ändrat nu.

onsdag: idrottskläder och handduk, biblioteksböcker

Vecka 8: Sportlov

28 februari: F-1 åker till Varbergs Ishall. Mer info kommer i nästa vecka.

10 mars: Studiedag. Fritids har stängt.

17 mars: Skolbio. Vi ska se ”Siv sover vilse”.

Ha en fin helg!

Eva, Anna, Angelica, Linda och alla barnen


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *